Våra tjänster

Du kan få hjälp med det mesta inom bygg och projektering. Vi är proffs på det vi gör och det ger en positiv effekt för alla parter. Vi står för det vi lovar!

Vid större totalentreprenad erbjuder vi en helhetslösning med hjälp av underentreprenad.

Fasad

Fasad

Om du behöver hjälp med fasadputs eller inomhusputs så kan vi hjälpa till med olika fasadtyper och putsjobb. Vi har lång erfarenhet inom olika putsjobb och är specialister inom fasadjobb.

Murning

Murning

Vi utför alla former av murningsarbeten, både mindre och större projekt . Vår kompetens är bred, så oavsett vad du behöver hjälp med inom murning av mur, fasad eller skorsten så kan vi hjälpa dig.

Badrum

Badrum

Vi bygger nytt och renoverar befintliga badrum. Vår långa erfarenhet av våtrum och vår branschkunskap gör att du alltid kan känna dig trygg med vårt arbete. Vi hjälper dig att hitta rätt material.

Balkong

Balkong

Vi utför allt inom formsättning och armering till golvgjutning. Vårt arbete innefattar projektering, konstruktion och utförande.

Fönster

Fönster

Det krävs en del material och utrustning för att byta fönster. Vi kan fönsterrenovering och byte av fönster. Arbetet utförs av utbildade och certifierade montörer.

Yttertak

Yttertak

Vi utför olika sorters takläggning, från plåtarbeten till traditionellt tegel. Exempel på arbeten: Takrenovering, Takläggning, Taklyft, Takhöjning.

Kontakta oss eller beställ offert!

Välkommen att kontakta oss om du har frågor och funderingar kring våra tjänster. Tel. 073-728 72 62
Om du vet vad du vill ha hjälp med kan du beställa en kostnadsfri offert direkt.

Offert